dimecres, 4 de novembre del 2015

31.- Val la pena esforçar-se....

Cristian Benan

4 comentaris:

Unknown ha dit...

El fet d'esforçar-nos tant per una cosa, prové d'un sentiment d'insatisfacció, però a l'hora d'haver aconseguit el que volem i calmat la nostra satisfacció en servira d'alguna cosa, ja que aquest sentiment desapareixerà desprès de poc temps.

Anònim ha dit...

Si val la pena esforçar-se, auq¡nque no siguin fàcils ens costa complir-les i de vegades es transformen en un revés. No obstant això, i com diu la dita: «L'important no és tenir fracassos sinó saber superar-los», el rellevant és que l'esforç que li posem serà el que ens donarà fruits. Com més dur i difícil, molt millor.

Luana Cuciz ha dit...

En mi opinión, sí vale la pena esforzarse por aquello que uno quiere, porque cuando alcanzamos el objetivo adquirimos experiencia en el camino recorrido y esa experiencia nos sirve para afrontar desafíos mayores.

Anònim ha dit...

Para mi, si que vale la pena esforzarse para llegar a aquello que cada uno quiere, ya que se aprende de las acciones que has realizado durante el camino que has hecho, y también ese momento de satisfacción lo convertimos en nuestro objetivo, el cual nos da un sentido a nuestra vida.